Wilujeng Ka OHOM

Tembok Pindah témbok

  • 4 Gang switch

    4 Gél switch

    Model OHS-4GS Ngaran 4 Geng Switch Rated Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan Bahan Bakar Leungitna + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha dipénta
  • 3 Gang switch

    3 Gésér Gél

    Model OHS-3GS Ngaran 3 Geng Switch Rated Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan Bahan Bakar Leungitna + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ Customizable Bisa janten kustomisasi sakumaha dipénta
  • 2 Gang switch

    2 Gésér Gél

    Model OHS-2GS Ngaran 2 Geng Switch Rated Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan Bahan Bakar Lampu + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ Customizable Bisa janten kustomisasi sakumaha dipénta
  • 1 Gang switch

    1 Gél switch

    Modél OHS-1GS Ngaran 1 Geng Switch Ukuran Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan Bahan Bakar Leungiteun + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha dipénta
1.23456 Teras> >> Halaman 1/8