Wilujeng Ka OHOM

Sistem Paringkat Tile

  • Wall Pliers

    Tembok Pliers

    Model OH-WP01 Ngaran Tembok Plier Paket 1pcs / bag NW 0.35KG / kantong Lay semén atanapi ubin lem sakumaha anu diperyogikeun Tempat Tempatna antara ubin keramik témpélkeun datar sareng palu karét Lebetkeun baji beureum Push baji sareng tongs propulsive tunggu 24 jam 24 jam ti harita, pegatkeun palu nganggo palu karét Kick off bagian luhur dasarna ti gigir sareng suku anjeun Bagian handap dasarna ipis pisan supados tiasa dipisahkeun ...
  • Time Saving Floor Pliers

    Waktu Ngahemat Pélér Lantai

    Model OH-FP02 Ngaran Waktu Nyimpen Lantai Plier Paket 1pcs / kantong NW 0.37KG / kantong Lémpén semén atanapi ubin lem sakumaha anu diperyogikeun Tapak pangkalan antara ubin keramik keramik Sambel sareng palu karét Lebetkeun ngaganjel beureum Menolak ngaganjel nganggo tongs anu dorong propulsive 24 jam 24 jam saterasna, pegatkeun palu nganggo palu karét Kick off bagian luhur dasarna ti gigir sareng sampean .
  • Floor Pliers

    Lantai Pliers

    Model OH-FP01 Ngaran Lantai Plier Paket 1pcs / kantong NW 0.36KG / kantong Lay semén atanapi ubin lem sakumaha anu diperyogikeun Tempat Tempatna antara kotak keramik keramik Sambelna sareng palu karét Lebetkeun baji beureum Push baji sareng tongs propulsive Antosan 24 jam 24 jam ti harita, pegatkeun palu nganggo palu karét Kick off bagian luhur dasarna ti gigir sareng suku anjeun Bagian handap dasarna ipis pisan supados tiasa dipisahkeun ...
  • Tuscan Tile Leveling System

    Sistem Tusing Tile Tuscan

    Sistem leveling ubin ngadamel instalasi gancang sareng seragam. Éta dilakukeun dina bahan plastik keras anu ketat pikeun nahan ngalawan ubin. Kusabab calibration na bersih beresih, anjeun bakal kéngingkeun anu pangsaéna saé dina sadaya padamelan lantai anjeun. 1.Wé gaduh nomer modél anu béda pikeun cocog sareng kabutuh para nasabah. Spacers ubin kami aya tina 100% bahan seger. Kalayanna mangrupikeun tenacity, henteu beracun, henteu tiasaeun sareng awét. 3.Plastic Tile Spacers 1MM ka 10MM pikeun Tembok ...
1.23 Teras> >> Halaman 1/3