Wilujeng Ka OHOM

Clip Leveling Tile

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk SISTEM TINGKATAN TILE
Model OH-TLC01, OH-TLC02, OH-TLC03,, OH-TLC04
Bahan PP Lingkungan
Warna Transparan (Rupa-rupa warna tiasa disaluyukeun)
Standar Citakan diwangun dumasar kana standar Itali
Kelas Kelas Top
Dipaké Kanggo témbok Tembok sareng Lantai
s1
Model OH-TLC01-1
Jarak keramik 1.0mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.29KG / kantong
s2
Model OH-TLC01-1.5
Jarak keramik 1,5mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.3KG / kantong
s3
Model OH-TLC01-2
Jarak keramik 2.0mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.31KG / kantong
s4
Model OH-TLC01-2.5
Jarak keramik 2.5mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.32KG / kantong
s5
Model OH-TLC01-3
Jarak keramik 3.0mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.33KG / kantong
s6
Model OH-TLC02-1
Jarak keramik 1.0mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.34KG / kantong
s7
Model OH-TLC02-1.5
Jarak keramik 1,5mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.35KG / kantong
s8
Model OH-TLC02-2
Jarak keramik 2.0mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.36KG / kantong
s9
Model OH-TLC02-2.5
Jarak keramik 2.5mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.37KG / kantong
s10
Model OH-TLC02-3
Jarak keramik 3.0mm
Paket 100pcs / kantong
NW 0.38KG / kantong
d4949331

Dasar PP transparan

Perlindungan lingkungan non-toksik

Henteu karasa

Beungeut halus

Gampang naksir

c5d0c8403
e0e76b9a3
b337c01b3
dfb
q1

Ikon semén atanapi ubin témpo upami diperyogikeun

q2

Tempat nempatkeun antara bukaan ubin keramik

q3

Sambelna datar sareng palu karét

thr

Lebetkeun ngaganjel beureum

q5

Dorong ganjar sareng tongs propulsive

q6

Antosan 24 jam

q7

24 jam engké, pegatkeun palu nganggo palu karét

q8

Nyepak bagean luhur dasarna ti gigir sareng sampean

q9

Bagian handap dasarna ipis pisan sahingga éta tiasa dipisahkeun

q10

Bagian handap dasar ditinggalkeun dina ubin

Fitur

Kalayan kami ngarobih klip tingkat sistem ubin Anjeun tiasa gancang ngaluyukeun sareng ngajaga flatness antara ubin sareng ubin.

Nyegah pamindahan dina semén atanapi ubin sareng prosés solidifikasi témpél.

Operasi basajan gampang dianggo, gampang pisan kanggo dianggo.

Kacida ningkatkeun laju tina ubin, sareng ngirangan kasusah tina ubin,

Alat leveling ubin (saluyukeun horisontal antara ubin sareng ubin)

Saatos réngsé usaha, kalayan suku anjeun ditajong kaluar atanapi nganggo mallet karét sambel kaluar arah anu sesela.

Spacer ngaganjel beureum saatos dipiceun ogé tiasa dianggo deui.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami