Wilujeng Ka OHOM

Produk

  • Wall Pliers

    Tembok Pliers

    Model OH-WP01 Ngaran Tembok Plier Paket 1pcs / bag NW 0.35KG / kantong Lay semén atanapi ubin lem sakumaha anu diperyogikeun Tempat Tempatna antara ubin keramik témpélkeun datar sareng palu karét Lebetkeun baji beureum Push baji sareng tongs propulsive tunggu 24 jam 24 jam ti harita, pegatkeun palu nganggo palu karét Kick off bagian luhur dasarna ti gigir sareng suku anjeun Bagian handap dasarna ipis pisan supados tiasa dipisahkeun ...
  • Time Saving Floor Pliers

    Waktu Ngahemat Pélér Lantai

    Model OH-FP02 Ngaran Waktu Nyimpen Lantai Plier Paket 1pcs / kantong NW 0.37KG / kantong Lémpén semén atanapi ubin lem sakumaha anu diperyogikeun Tapak pangkalan antara ubin keramik keramik Sambel sareng palu karét Lebetkeun ngaganjel beureum Menolak ngaganjel nganggo tongs anu dorong propulsive 24 jam 24 jam saterasna, pegatkeun palu nganggo palu karét Kick off bagian luhur dasarna ti gigir sareng sampean .
  • Floor Pliers

    Lantai Pliers

    Model OH-FP01 Ngaran Lantai Plier Paket 1pcs / kantong NW 0.36KG / kantong Lay semén atanapi ubin lem sakumaha anu diperyogikeun Tempat Tempatna antara kotak keramik keramik Sambelna sareng palu karét Lebetkeun baji beureum Push baji sareng tongs propulsive Antosan 24 jam 24 jam ti harita, pegatkeun palu nganggo palu karét Kick off bagian luhur dasarna ti gigir sareng suku anjeun Bagian handap dasarna ipis pisan supados tiasa dipisahkeun ...
  • 2 Gang Switch + 2 Gang South Africa Socket

    2 Geng Pindah + 2 Gangga Afrika Kidul Soket

    Model OH-2SAS Nami 2 Geng Switch + 2 Girang Afrika Kidul Tegangan Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
1.23456 Teras> >> Halaman 1/49