Buktina Bukti Cai & Soket

Siri IP66 saklar témbok cai dipasang & témbok ngagaduhan 4 jinis IP66 anti cai

ukuran kotak pikeun nampi 6 asesoris fungsi siri, kalebet sénsor multi-fungsi, stop kontak BS,

Soket Schuko, stop kontak Perancis, stop kontak Afrika Kidul, 1 gang gentos, 2 gang switch.All

fungsi asesoris tiasa ngagabungkeun di jero sacara bébas.

Soket anti cai cocog pikeun palabuhan, pengiriman, neundeun tiis, cuci mobil sareng mobil makan mobile , dapur, kamar mandi, balkon sapertos mesin cuci disimpen di beueus atanapi nyemprot deui lingkungan.

ht (1)

s1 s2


Waktu pos: Jun-08-2020