Wilujeng Ka OHOM

Ngecas Tihang

1. Tihang ngecas mangrupikeun kalis cai dina sudut sanés anu disemprot, janten dina hujan sedeng atanapi terang, henteu hariwang ngeunaan masalah aliran cai.

2. Ngecas tumpukan bakal pasang parangkat panyalindungan bocor, sakali dikirangan kabocoran, éta bakal otomatis dipotong pareum daya sareng ngeureunkeun damel.

3.Timbalan ngecas kalis cai éksternal nyaéta wilde digunakeun pikeun kebon, bengkel, commerical, palabuhan hawa, stasion bénsin, Fungsi (stop kontak) tiasa dipilih sakumaha anu dipénta. éta mangrupikeun parabot sareng IP66 EU, UK, Perancis sareng stop kontak multi-fungsi.

Soket anti cai sareng perlindungan leakage switch lindung ngajagi soket sareng RCBO.

htr


Waktu pos: Jun-08-2020