Wilujeng Ka OHOM

Warta

  • Water Proof Switch&Socket

    Buktina Bukti Cai & Soket

    Siri IP66 saklar témbok cai dipasang & soket ngagaduhan 4 jinis ukuran kotak kalis air IP66 pikeun nampi 6 asesoris fungsi séri, kalebet sénsor Multi-fungsi, soket BS, soket Schuko, stop kontak Perancis, stop kontak Afrika Selatan, 1 gang switch, 2 gang gang .All asesoris fungsi tiasa ngagabung i ...
    Maca deui
  • Charging Pile

    Ngecas Tihang

    1. Tihang ngecas mangrupikeun kalis cai dina sudut sanés anu disemprot, janten dina hujan sedeng atanapi terang, henteu hariwang ngeunaan masalah aliran cai. 2. Ngecas tumpukan bakal pasang parangkat panyalindungan bocor, sakali dikirangan kabocoran, éta bakal otomatis dipotong pareum daya sareng ngeureunkeun damel. 3.The waterdoor kami
    Maca deui