Anyar IP66 Sénsor Switch Air anti Anyar

  • 4 Gang US Socket
  • 3 Gang US Socket
  • 2 Gang US Socket

    2 Geng US Soket

    Model OHX66-2AM Ngaran 2 Geng AS Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 45X34X35cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 11.5kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha dipénta Sertipikat CE TUV
  • 1 Gang US Socket

    1 Geng US Soket

    Bungkusan Rincian bahan bungkus stop kontak kalis: karton; Ukuran pakét tahan waterproof: 45 * 34 * 35cm; Pakét soket waterproof: 24 pcs / ctn Port: Shanghai / Ningbo Time: socket waterproof 7-25 dinten saatos kami mastikeun pamayaran Model OHX66-AM Ngaran 1 Geng AS Soket Dipasang Tegangan 110V-250V Dipasang waktos 16A Bahan Flame Retardant PC + Tambaga Warna Suhu Bodas -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 45X34X35cm 24pcs / CTN 24pcs beurat 13kg Customizable Bisa janten c ...
1.23456 Teras> >> Halaman 1/9