NEW IP66 Inggris Tipe Waterproof Socket Series

  • 4 Gang UK Socket
  • 3 Gang UK Socket
  • 2 Gang UK Socket

    2 Geng Inggris Soket

    Model OHX66-2S Nami 2 Geng UK Soket Ditingkat Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 45X34X35cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 11.5kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha dipénta Sertipikat CE TUV
  • 1 Gang UK Socket

    1 Généng UK Soket

    Kami nyayogikeun produk anti cai anu dipercaya sareng stabil pikeun proyék rékayasa domestik sareng luar negeri. Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Jenama: OHELE Nomer Model: OHX66-S Jenis: Socket Switch Waterproof Grounding: Standard Grounding Rated Tegangan: 110V-250V Dipilih Ayeuna: 13A Aplikasi: Kahanan Residen / Umum-Tujuan: PC Campuran Api + Phosper parunggu bijil: CE / TUV / 3C IP Kelas: IP66 Warna: Pembungkusan Bodas & Pangiriman Penjualan Unit: Barang tunggal Ukuran bungkus ukuran: 12,8X ...
1.2 Teras> >> Halaman 1/2