NEW IP66 Jérman (UE) Tipe Sénsor Cai anti cai

  • 4 Gang German(EU) Socket
  • 3 Gang German(EU) Socket
  • 2 Gang German(EU) Socket

    2 Gangga Jérman (EU) Soket

    Upami anjeun rutin nganggo alat listrik kanggo luar sapertos lawnmower, alat DIY, alat pelindung pager hirup, lampu luar pikeun kaayaan maka IP66 power point luar ieu bakal ngajantenkeun hirup langkung gampang sareng aman kanggo you.The stop kontak ngabogaan penutupan anti cuaca pikeun nempatkeun deui tina kakuatan pasokan nalika henteu dianggo. Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer: OHX66-2SR Tipe: Soket Sénsor Lingkungan Air: Voltasi Dipasang standar: 110V-250V Dipilih Ayeuna: 16A Aplikasi: Residenti ...
  • 1 Gang Switch + 3 Gang German(EU) Socket

    1 Gang Switch + 3 Gang German (EU) Soket

    Model OHX66-S3SR Nami 1 Geng Switch + 3 Gantian Kénétasi Répét Jerman Jilid 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan Sulingan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 45X34X35cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 11kg Customizable Bisa janten customizd salaku Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV
1.2 Teras> >> Halaman 1/2