IP66 Runner Panyekel anti cai

  • 4 Gang switch

    4 Gél switch

    Model OH66-4GS Nami 4 Geng Switch Rated Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten kustomisasi sakumaha nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 2 Gang switch

    2 Gésér Gél

    Model OH66-2GS Ngaran 2 Gang Switch Rated Voltage 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 55X27X41cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 15kg Customizable Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang switch

    1 Gél switch

    Model OH66-1GS Nami 1 Geng Switch Rated Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 55X27X41cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 15kg Customizable Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun bijil CE TUV