IP66 UK Tipe Socket anti cai

  • 2 Gang UK Socket

    2 Geng Inggris Soket

    Model OH66-2S Nami 2 Geng UK Soket Ditingkat Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang UK Socket

    1 Généng UK Soket

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer Model: OH66-S Jenis: Socket Pengaliran Waterproof Grounding: Standard Grounding Rated Tegangan: 110V-250V Dipilih Ayeuna: 13A Aplikasi: Kahanan Residen / Umum-Tujuan: PC Campuran Api + Tembaga IP Kelas: IP66 Sertipikat: CE / TUV / IP66 water repor Warna: Bodas Layanan kami 1.Type: Pabrik 2.Team: kami gaduh tim tim téknis sareng tim produksi, kami bakal nyayogikeun produk anu berkualitas tinggi. 3.Rapid hormat: Resp ...
  • 1 Gang Switch + 3 Gang UK Socket

    1 Geng Switch + 3 Gang UK Socket

    Model OH66-S3S Nami 1 Geng Switch + 3 Geng Inggris Sokong Tegangan voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan Sulingan Bahan Bakar + Tembaga Warna Suhu Putih -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP66 Ukuran karton 44X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 9kg Disesuaikan Bisa customizd salaku Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV
  • 1 Gang Switch + 2 Gang UK Socket

    1 Geng Switch + 2 Gél Inggris Soket

    Model OH66-S2S Nami 1 Geng Switch + 2 Gang UK Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan Bahan Bakar Leungiteun + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP66 ukuran karton 34X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 7kg Customizable Bisa janten customizd salaku Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV
1.2 Teras> >> Halaman 1/2