IP66 Jenis-fungsi Sénsor Siri anti cai

  • 2 Gang Multi-function Socket

    2 Soket Geng Multi-Fungsi

    Model OH66-2U Nami 2 Gantungan Guna Multi-Fungsi Ukuran Sukarja 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten customizd salaku nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang Switch +3 Gang Multi-function Socket

    1 Geng Pindah +3 Génétang Geng Multi-Fungsi

    Model OH66-S3SR Nami 1Gang Switch + 3 Gantungan Geng Multi-Fungsi Ditingkat Voltasi 110V-250V Dipilih Ayeuna 13A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 44X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 9kg Customizable Can janten kustomisasi sapertos nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang Switch +2 Gang Multi-function Socket

    1 Geng Pindah +2 Génet Goréng Jangkung Ganda

    Modél OH66-S2SR Ngaran 1Gang Switch + 2 Gantungan Geng Multi-Fungsi Lingkungan Rilis voltase 110V-250V Dipilih Ayeuna 13A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 34X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 7kg Customizable Can janten kustomisasi sapertos nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang Switch + 1 Gang Multi-function Socket

    1 Geng Pindah + 1 Goréng Ganti Fungsi seueur

    Model OH66-AS Nami 1 Geng Switch + 1 Fungsi Satur Voltan Rated 10V-250V Dipasang Ruang 13A Bahan Bahan Bakar PC + Tembaga Warna Suhu Putih -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP66 Ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Can janten kustomisasi sapertos nyuhunkeun bijil CE TUV
1.2 Teras> >> Halaman 1/2