IP66 Jérman (EU) Jinis Sénsor Sénsor Cai

  • 2 Gang German(EU) Socket

    2 Gangga Jérman (EU) Soket

    Model OH66-2SR Nami 2 Gang Jerman (EU) Soket Dipasang Tegangan 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Flard Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten customizd sapertos dipénta sertipikat CE TUV
  • 1 Gang Switch + 3 Gang German(EU) Socket

    1 Gang Switch + 3 Gang German (EU) Soket

    Model OH66-S3SR Nami 1Gang Switch + 3 Gang German (EU) Soket Rated Voltage 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 44X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 9kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang Switch + 2 Gang German(EU) Socket

    1 Gang Switch + 2 Gang German (EU) Soket

    Model OH66-S2SR Ngaran 1Gang Switch + 2 Gang German (EU) Soket Rated Voltage 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 34X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 7kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha nyuhunkeun bijil CE TUV
  • 1 Gang Switch + 1 Gang German(EU) Socket

    1 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket

    Model OH66-SRS Nami 1 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket Rated voltase 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Sulingan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Ukuran karton IP grade 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten kustomisasi salaku Sarat bijil CE TUV
1.2 Teras> >> Halaman 1/2