IP66 Perancis Tipe Sénsor anti cai Perancis

  • 2 Gang French Socket

    2 Geng Perancis Soket

    Modél OH66-2FR Ngaran 2 Geng Perancis Soket Dipasangsang Tegangan 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Flard Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten customizd salaku paménta bijil CE TUV
  • 1 Gang Switch + 3 Gang French Socket

    1 Geng Pindah + 3 Goréng Perancis Énggal

    Model OH66-S3FR Ngaran 1Gang Switch + 3 Geng French Socket Rated voltase 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Sulingan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 44X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 9kg Customizable Bisa janten kustomisasi sapertos dipénta sertipikat CE TUV  
  • 1 Gang Switch + 2 Gang French Socket

    1 Geng Pindah + 2 Gorét Perancis Gorét

    Model OH66-S2FR Ngaran 1Gang Switch + 2 Ganda French Soket Tata Voltase 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan Sulingan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP66 ukuran karton 34X26X31cm 6pcs / CTN 6pcs beurat 7kg Customizable Bisa janten kustomisasi sapertos dipénta sertipikat CE TUV
  • 1 Gang Switch + 1 Gang French Socket

    1 Geng Switch + 1 Gangga Perancis Ganti

    Model OH66-FRS Nami 1 Geng Switch + 1 Geng Perancis Soket Suket Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A PC Bahan Bahan Bakar + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP66 ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN 12pcs beurat 9kg bijil CE TUV
1.2 Teras> >> Halaman 1/2