IP55 Runner Sisi anti cai

  • 6 Gang switch

    6 Gél switch

    Model OH-6GS Ngaran 6 Gang Switch Rated Voltage 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gradika IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14.5kg Customizable Bisa disaluyukeun nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
  • 4 Gang switch

    4 Gél switch

    Model OH-4GS Nami 4 Geng Switch Rated Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gradika IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 12kg Disesuaikan Bisa disaluyukeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 3 Gang switch

    3 Gésér Gél

    Model OH-3GS Nami 3 Geng Switch Rated voltase 110V-250V Dipasang Rated 16A Material ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 47X32X34cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 15kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha dipénta Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang switch

    2 Gésér Gél

    Model OH-2GS Ngaran 2 Gang Switch Rated Voltage 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gradika IP55 ukuran karton 40X29X31cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 11.5kg Customizable Bisa disaluyukeun nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2