IP55 Amérika Tipe Socket anti cai

  • 4 Gang Switch + 1 Gang US Socket

    4 Geng Switch + 1 Génét Amérika Serikat

    Model OH-AM4S Ngaran 4 Geng Switch + 1 Geng AS Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 10A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14.5kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang US Socket

    2 Geng US Soket

      Model OH-2AM Ngaran 2 Geng AS Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang dina 10A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 11kg Customizable Bisa janten customizd salaku nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 2 Gang US Socket

    2 Gésér Geng + 2 Génét Amérika Serikat

      Model OH-2AMS Ngaran 2 Geng Switch + 2 Geng AS Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 10A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang US Socket

    2 Gésér Geng + 1 Génét Amérika Serikat

      Model OH-AM2S Ngaran 2 Geng Switch + 1 Geng AS Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 10A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 11.5kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2