IP55 UK Tipe Socket anti cai

  • 2 Gang UK Socket

    2 Geng Inggris Soket

    Switch cai anti cocog pikeun palabuhan, pengiriman, neundeun tiis, cuci mobil sareng pawon, kamar mandi, balkon, sapertos mesin cuci dilebetkeun atanapi nyemprot langkung seueur lingkungan, operasi tiasa ngaliwat mémbran transparan sacara langsung. Bisa dilengkepan asesoris modul gabungan sabuk sareng séri dasar; Kerangka tiasa dipasang di hareupeun péngkolan dina dasar rohangan wiring kabel anu cekap, ngajantenkeun bubuk pamasangan kompak sareng tiasa dipercaya, pangropéa gampang, ...
  • 4 Gang Switch + 1 Gang UK Socket

    4 Geng Pindah + 1 Goréng Soket Inggris

      Model OH-S4S Nami 4 Geng Switch + 1 Geng UK Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang 13A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14.5kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 2 Gang UK Socket

    2 Gang Switch + 2 Gangga UK Soket

      Model OH-2SS Ngaran 2 Geng Geng + 2 Geng UK Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang 13A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang UK Socket

    2 Gésér Geng + 1 Gang Inggris Soket

    Model OH-S2S Ngaran 2 Geng Switch + 1 Geng UK Soket Rated Tegangan 110V-250V Dipasang 13A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 11.5kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2