IP55 Afrika Kidul Tipe Socket anti cai

  • 2 Gang Switch + 2 Gang South Africa Socket

    2 Geng Pindah + 2 Gangga Afrika Kidul Soket

    Model OH-2SAS Nami 2 Geng Switch + 2 Girang Afrika Kidul Tegangan Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 4 Gang Switch + 1 Gang South Africa Socket

    4 Geng Pindah + 1 Gangga Afrika Kidul

    Model OH-SA4S Nami 4 Geng Switch + 1 Girang Afrika Kidul Socket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14.5 Kustomisasi Kustomisasi Bisa janten kustomisasi salaku Nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang South Africa Socket

    2 Gencét Geng + 1 Gangga Afrika Kidul

    Model OH-SA2S Nami 2 Geng Switch + 1 Gang Afrika Kidul Socket Rated Voltage 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Material ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 11.5 Kustomisasi Kustomisasi Bisa janten kustomisasi salaku Nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
  • 2 Gang South Africa Socket

    2 Généng Afrika Kidul

    Model OH-2SA Nami 2 Girang Afrika Kidul Tegangan Rated voltase 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 11kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha dipénta Sertipikat CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2