IP55 Jinis Multiplex Jenis Sénsor Air

  • 4 Gang Switch + 1 Gang Multi-function Socket

    4 Geng Pindah + 1 Goréng Ganti Fungsi seueur

    Model OH-U4S Nami 4 Geng Switch + 1 Gantungan Geng Multi-Fungsi Gelombang Rated voltase 110V-250V Dipasang Ruang 13A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / berat CTN 30pcs 14.5kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 2 Gang Multi-function Socket

    2 Geng Pindah + 2 Génet Goréng Ganda Fungsi

    Modél OH-2US Ngaran 2 Geng Geng + 2 Geng Tugas Fungsi Gantung Tegangan Dijiliti 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Ukuran karton IP Kelas IP55 41X29X39cm 30pcs / berat 30Ns 30pcs 14kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha Nyuhunkeun Sertipikasi CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang Multi-function Socket

    2 Geng Pindah + 1 Goréng Ganti Fungsi seueur

    Modél OH-U2S Ngaran 2 Geng Geng + 1 Geng Multi-Fungsi Gelombang Rated voltase 110V-250V Dipasang Ruang 13A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / berat CTN 40pcs 11.5kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Multi-function Socket

    2 Soket Geng Multi-Fungsi

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer Model: OH-2U Jenis: Soket Jaringan kalis air: Standar Grounding Rated: 110V-250V Dipilih Ayeuna: 13A Aplikasi: Kahanan Residen / Umum-Tujuan: PC Retardant ABS + Flame + Tambaga IP Kelas: IP55 Sertipikat: Laporan kalis air / IP55 / ROHS Warna: Pembungkusan Bodas & Pangiriman Éditor: Item tunggal Ukuran bungkusan tunggal: 11.6X9.6X14.7 cm Beurat kasar tunggal: 0.420 kg Bungkus Tipe: Kartu ékspor standar 40 pcs ...
1.2 Teras> >> Halaman 1/2