IP55 Itali Tipe Waterproof Switch Socket Series

  • 3 Gang Italian Socket

    3 Génétasi Itali Gél

    Model OH-3L Nami 3 Geng Itali Sokong Tegangan Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 47X32X34cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 15kg Customizable Bisa janten customizd as nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang Italian Socket

    2 Gésér Geng + 1 Génét Jérman

    Model OH-L2S Nami 2 Geng Switch + 1 Geng Itali Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 47X32X34cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 15kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Italian Socket

    2 Génétang Itali Gél

    Model OH-2L Nami 2 Geng Itali Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gradika IP55 ukuran karton 40X29X31cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 11kg Customizable Bisa janten customizd salaku nyuhunkeun bijil CE TUV ROHS
  • 1 Gang Switch + 2 Gang Italian Socket

    1 Geng Switch + 2 Gorét Itali Goréng

    Model OH-2L1S Nami 1 Geng Switch + 2 Geng Italia Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 47X32X34cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 15kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2