IP55 Jérman (EU) Jinis Sénsor Sénsor Cai

  • 2 Gang German(EU) Socket

    2 Gangga Jérman (EU) Soket

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer: OH-2SR Tipe: Soket Jaringan kalis air: Standar Grounding Rated: 110V-250V Dipilih Ayeuna: 16A Aplikasi: Kahanan Residen / Umum-Tujuan: PC Retardant ABS + Flame + Tembaga IP Kelas: IP55 Sertipikat: CE / TUV / IP55waterproof report / ROHS Warna: White Lead Time: Kuantitas (Potongan) 1 - 3000 3001 - 7000> 7000 Est. Waktos (dinten) 10 18 Pikeun disawalakeun Layanan kami 1. OEM / ODM Manufaktur ngabagéakeun ...
  • 1 Gang Switch + 1 Gang German(EU) Socket

    1 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket

    Model OH-SRS Nami 1 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 47X32X34cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 15kg Customizable Bisa janten customizd sapertos dipénta Sertipikat CE TUV ROHS IP55 Sockets anti cai sareng gentian Tujuan tina kasus waterproof utamina pikeun nyegah cai tina percikan kana soket, sareng uap cai condong ...
  • 1 Gang German(EU) Socket

    1 Gangga Jerman (EU) Soket

    Modél OH-SR Nami 1 Geng Jerman (EU) Soket Dipasang Tegangan 110V-250V Dipasang Rated 16A Bahan ABS + Flame Retardant + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP grade karton ukuran IP55 40X29X31cm 60pcs / CTN 60pcs beurat 11kg Customizable Can janten ngaragihkeun salaku Permintaan Sértipasi CE TUV ROHS Pitur tina Mandi Leungit Daya Air Pancet 250V Universal Electric Switch And Socket 1.Compact Rancang Éléktrik Ngalihkeun: Sudut bukaan 90 ° parah pikeun sagala rupa ...
  • 4 Gang Switch + 1 Gang German(EU) Socket

    4 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket

    Model OH-SR4S Nami 4 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket Rated voltase 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14.3kg Customizable Bisa janten customizd sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2