IP55 Séri Kalawan Waterproof Siprus Perancis

  • 1 Gang French Socket

    1 Génét Perancis Perancis

    Standar rujukan: IEC60670 Warna: Bodas Grey nampi Aksesoris séri modul (sareng asesoris séri dasar kalayan adaptor galur khusus) Gelar panyalindungan: IP55 sareng tutup Aksesoris Kabel anu ditutupan: Tilu 23mm sambel bukaan sareng hiji nganggo kantong kabel PG16 Résistansi pikeun seuneu: Glow- tes kawat 650 derajat Hal ieu dimungkinkeun pikeun masang langkung teras hiji kotak ditutup babarengan. Urang tiasa ngintunkeun barang pikeun anjeun ku miluan cara: 1.By Express: FEDEX, DHL, UPS, TNT, SF EXPRESS sareng China Post, China Sma ...
  • 4 Gang Switch + 1 Gang French Socket

    4 Geng Pindah + 1 Génét Perancis Gorét

    Model OH-FR4S Ngaran 4 Geng Switch + 1 Geng Perancis Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14.5kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 2 Gang French Socket

    2 Gésér Geng + 2 Génét Perancis Énggal

    Modél OH-2FRS Ngaran 2 Geng Switch + 2 Geng Perancis Soket Rated voltase 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs beurat 14kg Customizable Tiasa janten pasealisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang French Socket

    2 Gésér Geng + 1 Gorét Perancis Gorét

    Model OH-FR2S Nami 2 Geng Switch + 1 Geng Perancis Soket Raos Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 16A Bahan ABS + Flame Retardant PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Gred IP55 ukuran karton 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs beurat 11.5kg Disesuaikan Bisa janten kustomisasi sakumaha Nyuhunkeun Sertipikat CE TUV ROHS
1.2 Teras> >> Halaman 1/2