IP44 UK Tipe Socket anti cai

  • 4 Gang UK Socket

    4 Geng Inggris Soket

    Modél OH44-4S Nami 4 Geng UK Soket Dipasanging Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP44
  • 3 Gang UK Socket

    3 Geng Inggris Soket

    Modél OH44-3S Ngaran 3 Geng UK Soket Dipasanging Tegangan 110V-250V Dipasang dina 13A Bahan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP44
  • 2 Gang UK Socket

    2 Geng Inggris Soket

    Modél OH44-2S Ngaran 2 Geng UK Soket Dipasanging Tegangan 110V-250V Dipasang Ayeuna 13A Bahan PC + Tembaga Warna Bodas Suhu -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP44
  • 1 Gang UK Socket

    1 Généng UK Soket

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer: OH44-S Tipe: Socket Switching Waterproof Grounding: 110V-250V Dipasang Ayeuna: 13A Aplikasi: Residential / General-Tujuan Material: PC + Copper Certificate: Kelir CE: Gredik IP Putih: IP44 Pembungkusan & Pangiriman Sépét: Item tunggal Ukuran bungkus tunggal: 11.5X8.5X9 cm Berat kasar tunggal: 0.280 kg Bungkus Paket: Ékspor standar Ékspon Diterang: Kuantitas (Potongan) 1 - 500> 500 Es ...