IP44 Jérman (EU) Jinis Sénsor Sénsor Cai

  • 4 Gang German(EU) Socket

    4 Gangga Jérman (EU) Soket

    Modél OH44-4SR Ngaran 4 Gang Jerman (EU) Soket Dipasangkeun Tegangan 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan PC + Tembaga Warna Suhu Bodas -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP44
  • 3 Gang German(EU) Socket

    3 Gangga Jerman (EU) Soket

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina nami Brand: OHELE Nomer: OH44-3SR Tipe: Socket Londongan Waterproof Grounding: Standard Grounding Rated Tegangan: 110V-250V Dipilih Ayeuna: 16A Aplikasi: Residenial / Umum-Tujuan Material: PC + Copper Certificate: CE IP Kelas: IP44 Warna: Pembungkusan Bodas & Pangiriman Jual: Barang tunggal Ukuran bungkusan tunggal: 26X8.5X9 cm Berat kasar tunggal: 0.560 kg Bungkus Paket: Ékspor karton Ékspon Diterang: Kuantitas (Potongan) 1 - 500> 500 Es. ..
  • 2 Gang German(EU) Socket

    2 Gangga Jérman (EU) Soket

    Modél OH44-2SR Ngaran 2 Gang Jerman (EU) Soket Dipasangkeun Tegangan 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan PC + Tembaga Warna Suhu Bodas -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP44
  • 1 Gang German(EU) Socket

    1 Gangga Jerman (EU) Soket

    Modél OH44-SR Nami 1 Gang Jerman (EU) Soket Dipasangkeun Tegangan 110V-250V Dipilih Ayeuna 16A Bahan PC + Tembaga Warna Suhu Bodas -20 ~ 55 ℃ IP Kelas IP44