Wilujeng Ka OHOM

Leungiteun Légop

  • 2 Gang UK Socket

    2 Geng Inggris Soket

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer Modél: OH-145F / 2S Jenis: Grosir Lantai Lantai: Standard Grounding Rated Tegangan: 110-250V Dipasang Ayeuna: 13A Aplikasi: Kondisi / Umum-Tujuan Bahan: Aluminium Alloy / Tambaga alloy Packaging & Delivery Units Units: Single item Ukuran bungkusan tunggal: 16X16X10.2 cm beurat kasar tunggal: 1,500 kg Waktu timah: Kuantitas (Potongan) 1 - 700> 700 Est. Waktos (dinten) 20 Anu badé dirundingkeun Parameter Produk Panel Materi ...
  • 2 Gang UK Socket Aluminum alloy

    2 Geng Inggris Soket Aloi Aluminium

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer Modél: OH-145F / 2S Jenis: Grosir Lantai Lantai: Standard Grounding Rated Tegangan: 110-250V Dipasang Ayeuna: 13A Aplikasi: Kondisi / Umum-Tujuan Bahan: Aluminium Alloy / Tambaga alloy Packaging & Delivery Units Units: Single item Ukuran bungkusan tunggal: 16X16X10.2 cm beurat kasar tunggal: 1,500 kg Waktu timah: Kuantitas (Potongan) 1 - 700> 700 Est. Waktos (dinten) 20 Anu badé dirundingkeun Parameter Produk Panel Materi ...
  • 2 Gang Multi-function Socket Aluminum alloy

    2 Génél Génétasi Geng Multi-Fungsi Aluminium

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer Modél: OH-145F / 2U Jenis: Grosir Lantai Lantai: Standar Grounding Rated Tegangan: 110-250V Dipasang Ayeuna: 13A Aplikasi: Kahanan Residen / Umum-Tujuan Bahan: Aluminium Alloy / Tambaga alloy Packaging & Delivery Units Unit: Item tunggal Ukuran bungkusan tunggal: 16.2X16.2X10.2 cm beurat kasar tunggal: 1,500 kg Waktu nuju: Kuantitas (Potongan) 1 - 800> 800 Est. Waktos (dinten) 25 Disawalakeun dina Parameter Produk Panel Mat ...
  • 2 Gang Multi-function Socket

    2 Soket Geng Multi-Fungsi

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: OHELE Nomer Modél: OH-145F / 2U Jenis: Grosir Lantai Lantai: Standar Grounding Rated Tegangan: 110-250V Dipasang Ayeuna: 13A Aplikasi: Kahanan Residen / Umum-Tujuan Bahan: Aluminium Alloy / Tambaga alloy Packaging & Delivery Units Unit: Item tunggal Ukuran bungkusan tunggal: 16.2X16.2X10.2 cm beurat kasar tunggal: 1,500 kg Waktu nuju: Kuantitas (Potongan) 1 - 800> 800 Est. Waktos (dinten) 25 Disawalakeun dina Parameter Produk Panel Ma ...
1.234 Teras> >> Halaman 1/4