Wilujeng Ka OHOM

Pabrik Pabrik

gf
fd (1)
fd (2)
fd (4)
fd (3)
6

Urang tiasa ngintunkeun barang pikeun anjeun ku miluan cara:

1..Ku Ekspres: FEDEX, DHL, UPS, TNT, SF EXPRESS sareng China Post, Paket Leutik Cina sareng sanés.

2. Ku Udara: Urang tiasa ngintun ti Ningbo, Shanghai, Shenzhen, Hongkong, Urumqi, Beijing.

3. Ku Laut: Kami tiasa nawiskeun anjeun FOB Ningbo, FOB Shanghai, FOB Shenzhen, FOB Urumqi, FOB XiaMen, FOB Beijing.

4. Kami ogé tiasa ngirim ka payun sareng agén anjeun di Cina, anu tiasa ngatur kiriman pikeun anjeun.