Wilujeng sumping di OHOM Electric

Tentang Kami

OHOM Listrikkompetensi inti waterproof switch & stop kontak, floor stop kontak, témbok switch & stop kontak, outdoor waterproof kolom ngecas jeung sistem leveling ubin.Kami nyayogikeun produk tahan cai anu tiasa dipercaya sareng stabil pikeun proyék-proyék rékayasa domestik sareng asing, sareng produk kami diékspor ka Asia Tenggara sareng nagara sapertos Eropa sareng Amérika Serikat.Ayeuna kami geus jadi OEM na ODM ngarojong produsén koperasi ditunjuk ku well-dipikawanoh pabrik domestik jeung asing.Anu loba dipaké dina padumukan, proyék konstruksi puseur komérsial sarta tempat produksi pikeun kontrol cahaya.

Salila mangtaun-taun, perusahaan kami terus-terusan ngembang, kami janji ka konsumén urang yén kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun produk anu kualitas luhur sareng sampurna, persetujuan sareng kapuasan anjeun mangrupikeun kakuatan anu pangsaéna sareng tujuan akhir.

Kami ngarepkeun nyetél kerjasama anu saé sareng jangka panjang sareng para nasabah sadunya kusabab téknologi produksi canggih urang, jasa anu sampurna sareng produk kualitas luhur urang.