Wilujeng Ka OHOM

Tentang Kami

Yueqing OHOM Electric Co, Ltd. kompeténsi inti switch waterproof & soket, soket lantai, témbok switch & soket, kolom ngecas waterproof luar sareng sistem leveling tile. Kami nyayogikeun produk anti cai anu tiasa dipercaya sareng stabil pikeun proyék rékayasa domestik sareng asing, sareng produk kami diékspor ka Asia Tenggara sareng nagara sapertos Eropa sareng Amérika Serikat. Ayeuna urang parantos janten OEM sareng ODM ngadukung produsén koperasi anu ditunjuk ku produsén domestik sareng luar negeri anu kondang. Anu seueur dianggo di perumahan, proyék konstruksi pusat komersil sareng tempat produksi pikeun kontrol lampu.