2 Geng Inggris Soket

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

dfb

Model OHX66-2S
Ngaran 2 Geng Inggris Soket
Dipasang Tegangan 110V-250V
Dipasang Wayah 13A
Bahan PC Campur Caket + Tambaga
Warna Bodas
Suhu -20 ~ 55 ℃
IP Kelas IP66
ukuran karton 45X34X35cm 12pcs / CTN
Beurat 12pcs 11,5kg
Kustomisasi Tiasa janten sadérék sakumaha dipénta
Sertipikat CE TUV

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami