1 Geng Switch + 1 Gangga Perancis Ganti

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

dfb

Model OH66-FRS
Ngaran 1 Geng Switch + 1 Gangga Perancis Ganti
Dipasang Tegangan 110V-250V
Dipasang Wayah 16A
Bahan PC Campur Caket + Tambaga
Warna Bodas
Suhu -20 ~ 55 ℃
IP Kelas IP66
ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN
Beurat 12pcs 9kg
Sertipikat CE TUV

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami