Produk

Produk tampilan

Ngeunaan Urang

  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    Yueqing OHOM Electric Co, Ltd kompeténsi inti switch waterproof & soket, soket lanté, témbok switch & soket, kolom ngecas waterproof luar sareng sistem leveling tile. Kami nyayogikeun produk anti cai anu tiasa dipercaya sareng stabil pikeun proyék rékayasa domestik sareng asing,
  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    sareng produk urang diékspor ka Asia Tenggara sareng Nagara sapertos Éropa sareng Amérika Serikat. Ayeuna urang parantos janten OEM sareng ODM ngadukung produsén koperasi anu ditunjuk ku pabrik produsén domestik sareng asing anu kondang seueur di padumukan, proyék konstruksi pusat komersil sareng tempat produksi pikeun kontrol lampu.
  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    Yueqing OHOM Electric Co, Ltd kompeténsi inti switch waterproof & soket, soket lanté, témbok switch & soket, kolom ngecas waterproof luar sareng sistem leveling tile. Kami nyayogikeun produk anti cai anu tiasa dipercaya sareng stabil pikeun proyék rékayasa domestik sareng asing,
  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    sareng produk urang diékspor ka Asia Tenggara sareng Nagara sapertos Éropa sareng Amérika Serikat. Ayeuna urang parantos janten OEM sareng ODM ngadukung produsén koperasi anu ditunjuk ku pabrik produsén domestik sareng asing anu kondang seueur di padumukan, proyék konstruksi pusat komersil sareng tempat produksi pikeun kontrol lampu.

Panerapan

Kasus Industri

Warta

News Center

  • Buktina Bukti Cai & Soket

    Siri IP66 saklar témbok cai dipasang & témbok ngagaduhan 4 jinis ukuran kotak kalis air IP66 pikeun nampi 6 asesoris fungsional, kalebet sénsor Multi-fungsi, stop kontak BS, Schuko ...
  • Ngecas Tihang

    1. Tihang ngecas mangrupikeun kalis cai dina sudut sanés anu disemprot, janten dina hujan sedeng atanapi terang, henteu hariwang ngeunaan masalah aliran cai. 2. Ngecas tumpukan bakal pasang parangkat panyalindungan bocor, onc ...