Produk

Produk Témbongkeun

  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    Kompeténsi inti OHOM Listrik saklar & stop kontak tahan cai, stop kontak lantai, saklar témbok & stop kontak, kolom ngecas waterproof outdoor sareng sistem leveling ubin.Kami nyayogikeun produk tahan cai anu dipercaya sareng stabil pikeun proyék rékayasa domestik sareng asing,
  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    sareng produk urang diékspor ka Asia Tenggara sareng Nagara sapertos Eropa sareng Amérika Serikat.Ayeuna kami geus jadi OEM na ODM ngarojong produsén koperasi ditunjuk ku well-dipikawanoh manufacturers.Which domestik jeung luar nagri loba dipaké dina padumukan, proyék konstruksi puseur komérsial sarta tempat produksi pikeun kontrol cahaya.
  •  ABOUT US

    TENTANG KAMI

    Kompeténsi inti OHOM Listrik saklar & stop kontak tahan cai, stop kontak lantai, saklar témbok & stop kontak, kolom ngecas waterproof outdoor sareng sistem leveling ubin.Kami nyayogikeun produk tahan cai anu dipercaya sareng stabil pikeun proyék rékayasa domestik sareng asing,

Aplikasi

Kasus Industri

Warta

Puseur warta

  • motorised pop up socket with qi wireless charger

    soket pop up motorized sareng carjer nirkabel qi

    1.The fungsi panyalindungan listrik: Dina produk rising boga rarancang pikeun 3 detik fungsi listrik nu mun pencét lila tombol buleud pikeun 3seconds, sistem kontrol otomatis Full bakal electrified; Éféktif ngajaga pikeun Ngahaja touch produk ...
    Maca deui
  • Kumaha sasmita tina sockets switch waterproof na dustproof dibagi?

    Kelas waterproof na dustproof of IP44 leuwih handap IP66.Kelas panyalindungan IP diwangun ku dua angka dao.Nomer kahiji nunjukkeun tingkat debu listrik sareng intrusi obyék asing, sareng nomer kadua nunjukkeun yén alat listrik tahan-lembab sareng wat ...
    Maca deui
  • Water Proof Switch&Socket

    Cai Buktina Switch & Socket

    IP66 runtuyan témbok-dipasang cai buktina switch & stop kontak boga 4 jenis IP66 ukuran kotak waterproof pikeun nampa 6 séri fungsi asesoris, kaasup stop kontak Multi-fungsi, stop kontak BS, stop kontak Schuko, stop kontak Perancis, stop kontak Afrika Kidul, 1 switch geng, 2 switch geng .Sadaya asesoris fungsi bisa ngagabungkeun i ...
    Maca deui
  • Charging Pile

    Ngecas Tihang

    1. The ngecas tihang nyaeta waterproof di sudut mana wae geus nyemprot, jadi dina hujan sedeng atawa lampu, euweuh salempang ngeunaan masalah inflow cai.2. Ngecas tihang bakal masang alat panyalindungan leakage, sakali kauninga leakage, éta bakal otomatis neukteuk off kakuatan jeung eureun gawé.3. The ourdoor waterproof ...
    Maca deui